20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

Showroom

Wij staan klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale vloer, afgestemd op uw specifieke situatie, budget en persoonlijke voorkeuren. De showroom is vrijblijvend op afspraak open, maar wij komen ook graag bij u langs om te praten over uw wensen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen Direct bellen

Kom langs in onze showroom

We heten u van harte welkom in onze showroom bij Kuipers Stofferingen. Beleef onze uitgebreide collectie vloeren en raamdecoratie en ontvang persoonlijk advies van onze stoffeerders. Kom langs en maak van uw droominterieur werkelijkheid!

Nog niet overtuigd?

Na het bewonderen van onze showroom foto’s, bent u welkom om het zelf te ervaren! Bezoek Kuipers Stofferingen en ontdek de prachtige opties die we bieden. Onze showroom is gevuld met inspiratie voor vloeren en raamdecoratie. Wij staan op afspraak klaar om u persoonlijk advies te geven en te helpen bij het realiseren van uw ideale interieur. Kom langs en laat u inspireren door vakmanschap en stijl!


Vrijblijvende offerte

Merken waar we mee werken

350+ Afgeronde projecten

350+

Afgeronde projecten

10 Jaren ervaring

10

Jaren ervaring

9,5 Gemiddelde waardering

9,5

Gemiddelde waardering

20 Garantie

20

Garantie

Vraag vrijblijvend advies

Door met ons samen te werken bent u verzekerd van kwaliteit. Wij geven u namelijk 20 jaar garantie op de vloer en 5 jaar op de arbeid!

20 jaar garantie op uw vloer
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring