20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

Over ons

Over Kuipers Stofferingen

Wij van Kuipers Stofferingen zijn experts in PVC- en tapijtvloeren. Onze passie is het leggen van mooie vloeren en het geven van passende adviezen. Wij zijn, net als u, pas tevreden wanneer er een prachtig eindresultaat ligt. Bij Kuipers Stofferingen bent u geen nummer. Wij vinden een persoonlijke omgang belangrijk en zien u graag in de showroom of komen bij u op de koffie om uw vloerplannen en dromen vorm te geven.

 Gemiddeld 20 jaar garantie op de vloer  Gemiddeld 20 jaar garantie op de vloer

 Hoge kwaliteit  Hoge kwaliteit

 10 jaar ervaring  10 jaar ervaring

Onze specialiteit

Wij zijn gespecialiseerd in PVC-vloeren, tapijtvloeren en bedrijfsvloeren. Wanneer u op zoek bent naar een kwaliteitsvloer geven wij u daarom ook graag vrijblijvend advies. U bent vrij om te kiezen of u ons vervolgens de uitvoering laat doen.


Vrijblijvende offerte

Wat zeggen onze klanten?

Ontdek hier wat onze gewaardeerde klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met onze diensten. Bij Kuipers Stofferingen streven we ernaar om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te leveren, en we zijn trots op de positieve feedback die we hebben ontvangen. Neem een kijkje naar de getuigenissen van tevreden klanten.


Vraag vrijblijvend advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

 

Vrijblijvende offerte Direct bellen

Merken waar we mee werken

350+ Afgeronde projecten

350+

Afgeronde projecten

10 Jaren ervaring

10

Jaren ervaring

9,5 Gemiddelde waardering

9,5

Gemiddelde waardering

20 Jaar garantie

20

Jaar garantie

Kom langs in onze showroom

We heten u van harte welkom in onze showroom bij Kuipers Stofferingen. Beleef onze uitgebreide collectie vloeren, raamdecoratie en meubelstoffering en ontvang persoonlijk advies van onze stoffeerders. Kom langs en maak van uw droominterieur werkelijkheid.

Kom langs in onze showroom

Door met ons samen te werken bent u verzekerd van kwaliteit. Wij geven u namelijk 20 jaar garantie op zowel de vloer zelf als de arbeid!

20 jaar garantie op uw vloer
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring