20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

Vinyl

Wij helpen u graag verder aan de perfecte vloer. Voor uw situatie, budget en voorkeuren. De showroom is vrijblijvend op afspraak open of wij komen ook graag bij u langs om te praten over uw wensen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen Direct bellen

Op zoek naar een Vinyl?

Vinylvloeren zijn banen van 4 meter breed dat kan worden uitgerold en op de vloer wordt geplaatst om een naadloze en duurzame vloerbedekking te creëren. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van vinyl vloerbanen:

 

  1. Rolbreedtes en -lengtes: Vinylvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, variërend van 1 tot 4 meter breed en tot wel 30 meter lang. De keuze van de juiste rolmaat hangt af van de afmetingen van de ruimte en de installatievereisten.
  2. Installatie: Het installeren van een vinylvloer vereist vaak het nauwkeurig uitrollen en positioneren van de rol op een goed voorbereide ondervloer. Afhankelijk van de specifieke rol en de fabrikant kan het nodig zijn om lijm of een zelfklevende onderlaag aan te brengen om het vinyl op zijn plaats te houden.
  3. Naadloze look: Vinyl vloerbanen bieden vaak een naadloze uitstraling, omdat er minder naden zijn in vergelijking met andere vormen van vinylvloeren, zoals tegels of stroken. Dit kan helpen bij het creëren van een uniforme en strakke uitstraling in de ruimte.
  4. Veelzijdigheid in ontwerp:  vinylvloeren zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, kleuren en patronen. Dit geeft u de vrijheid om de vloer aan te passen aan uw decoratieve voorkeuren.
  5. Onderhoudsgemak: Vinylvloeren zijn doorgaans eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Ze kunnen worden gestofzuigd en gedweild om ze schoon te houden.
  6. Waterbestendigheid: De meeste vinylvloeren zijn waterbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
  7. Duurzaamheid: Vinylvloeren staan bekend om hun duurzaamheid en kunnen vele jaren meegaan zonder tekenen van slijtage te vertonen. Ze zijn bestand tegen krassen, deuken en vlekken.
  8. Prijs: Vinyl vloeren zijn veel goedkoper dan PVC Vloeren.

Uw nieuwe Vinyl

Onze vakmannen hebben veel ervaring met het aanbrengen van een Vinyl. kom langs in onze showroom en zie welke opties en kleuren het beste bij uw interieur passen.

Houtlook
Betonlook
Visgraat
Hongaarse punt

Vrijblijvende offerte

Recente projecten

Ontdek hier een verzameling van onze meest recente projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Laat u inspireren door de vakmanschap en creativiteit die we hebben toegepast in diverse interieurprojecten.

Alle projecten bekijken

Merken waar we mee werken

Vraag vrijblijvend advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen