20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

Tapijt

Wij helpen u graag verder aan de perfecte vloer. Voor uw situatie, budget en voorkeuren. De showroom is vrijblijvend op afspraak open of wij komen ook graag bij u langs om te praten over uw wensen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen Direct bellen

Op zoek naar een tapijt?

Tapijt biedt verschillende voordelen, afhankelijk van de behoeften en de context van de ruimte waarin het wordt gebruikt. Hier zijn enkele van de voordelen van tapijt:

 

  1. Warmte en comfort: Tapijt voelt zacht en warm aan onder de voeten, wat het comfort en de gezelligheid in een ruimte verhoogt. Het is bijzonder aangenaam in slaapkamers en woonkamers, waar mensen vaak op blote voeten lopen.
  2. Geluidsisolatie: Tapijt kan geluid dempen en de akoestiek in een kamer verbeteren. Dit maakt het geschikt voor ruimtes waar geluidsabsorptie belangrijk is, zoals slaapkamers, thuisbioscopen en kantoren.
  3. Veiligheid: Tapijt vermindert het risico op uitglijden en vallen, vooral in vergelijking met harde vloerbedekkingen zoals tegels of hardhout. Dit maakt het een veilige keuze voor gezinnen met kinderen en ouderen.
  4. Warmte-isolatie: Tapijt kan een extra laag isolatie toevoegen aan een kamer, waardoor het helpt om warmte vast te houden en de energie-effici├źntie van een woning te verbeteren.
  5. Decoratieve veelzijdigheid: Tapijt komt in verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor het een uitstekende decoratieve keuze is om de stijl en sfeer van een kamer aan te passen aan de persoonlijke voorkeur.
  6. Vlekbestendigheid: Veel moderne tapijten zijn behandeld met vlekbestendige coatings, waardoor het gemakkelijker wordt om vlekken te verwijderen en het tapijt er langer als nieuw uit blijft zien.
  7. Luchtkwaliteit: Tapijt kan stof en allergenen vasthouden, waardoor de luchtkwaliteit in huis kan verbeteren. Het is echter belangrijk om tapijten regelmatig schoon te maken om de ophoping van allergenen te voorkomen.
  8. Aanpassingsvermogen: Tapijten kunnen worden geïnstalleerd op vrijwel elke ondergrond, inclusief beton, hout en tegels, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes en renovatieprojecten.

Het is echter belangrijk op te merken dat tapijt ook nadelen kan hebben, zoals het moeilijker schoon te maken is dan harde vloerbedekkingen en gevoeliger is voor vlekken en slijtage. De keuze voor tapijt hangt vaak af van de specifieke behoeften, smaak en levensstijl van de bewoners.

Uw nieuwe tapijt

Onze vakmannen hebben veel ervaring met het aanbrengen van een tapijt. kom langs in onze showroom en zie welke opties en kleuren het beste bij uw interieur passen.

Hoogpolig
Laagpolig
Wol
patroon

Vrijblijvende offerte

Recente projecten

Ontdek hier een verzameling van onze meest recente projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Laat u inspireren door de vakmanschap en creativiteit die we hebben toegepast in diverse interieurprojecten.

Alle projecten bekijken

Merken waar we mee werken

Vraag vrijblijvend advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen