20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

PVC Click

Wij helpen u graag verder aan de perfecte vloer. Voor uw situatie, budget en voorkeuren. De showroom is vrijblijvend op afspraak open of wij komen ook graag bij u langs om te praten over uw wensen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen Direct bellen

Op zoek naar een PVC Click?

PVC Click-vloeren en PVC Plak-vloeren zijn twee verschillende installatiemethoden voor PVC-vloerbedekking, en ze hebben elk hun eigen voordelen. Hier zijn enkele voordelen van PVC Click ten opzichte van PVC Plak:

 

  1. Installatiegemak: Het belangrijkste voordeel van PVC Click is dat het veel gemakkelijker te installeren is dan PVC Plak. PVC Click-vloeren gebruiken een handig kliksysteem, waardoor ze zonder lijm of speciale gereedschappen kunnen worden gelegd. PVC Plak vereist daarentegen het aanbrengen van lijm op de ondervloer en het nauwkeurig plaatsen van elke strook of tegel.
  2. Geen droogtijd: Met PVC Click kunt u de vloer direct na installatie belopen, terwijl PVC Plak-vloeren enige droogtijd nodig hebben voordat ze volledig belast kunnen worden.
  3. Verwijderbaarheid: PVC Click is meestal eenvoudig te demonteren en te hergebruiken, wat handig kan zijn als u de vloer op een later tijdstip wilt verplaatsen of vervangen. PVC Plak-vloeren zijn doorgaans lastiger te verwijderen en kunnen schade aan de ondervloer veroorzaken.
  4. Snelle installatie: PVC Click-vloeren kunnen over het algemeen sneller worden geïnstalleerd dan PVC Plak-vloeren, wat tijd en arbeidskosten kan besparen.
  5. Minder rommel: PVC Click vereist geen lijm, wat betekent dat er geen rommelige lijmresten zijn om op te ruimen en dat er geen geur is die na de installatie blijft hangen.
  6. Geschikt voor doe-het-zelvers: Vanwege de eenvoudige installatie is PVC Click geschikt voor mensen die zelf hun vloeren willen installeren, terwijl PVC Plak vaak meer vakmanschap en ervaring vereist.

Uw nieuwe PVC Click

Onze vakmannen hebben veel ervaring met het aanbrengen van een PVC-click vloer. kom langs in onze showroom en zie welke opties en kleuren het beste bij uw interieur passen.

 

Houtlook
Betonlook
Visgraat

Vrijblijvende offerte

Recente projecten

Ontdek hier een verzameling van onze meest recente projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Laat u inspireren door de vakmanschap en creativiteit die we hebben toegepast in diverse interieurprojecten.

Alle projecten bekijken

Merken waar we mee werken

Vraag vrijblijvend advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen