20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

Marmoleumvloer

Wij helpen u graag verder aan de perfecte vloer. Voor uw situatie, budget en voorkeuren. De showroom is vrijblijvend op afspraak open of wij komen ook graag bij u langs om te praten over uw wensen.

 

Vrijblijvende offerte Direct bellen Direct bellen

Op zoek naar een Marmoleumvloer?

Marmoleum is een merknaam voor een type vloerbedekking die gemaakt is van natuurlijke materialen. Het is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor andere soorten vloerbedekking, zoals vinyl of laminaat. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en feiten over Marmoleum:

 

  1. Natuurlijke samenstelling: Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen, waaronder lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen en jute. Deze materialen worden gecombineerd tot een harde, veerkrachtige vloerbedekking.
  2. Milieuvriendelijk: Vanwege de natuurlijke samenstelling en duurzaamheid wordt Marmoleum beschouwd als een milieuvriendelijke keuze voor vloerbedekking. Het is biologisch afbreekbaar en heeft een relatief lage impact op het milieu in vergelijking met sommige andere vloerbedekkingsmaterialen.
  3. Duurzaamheid: Marmoleum staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. Het kan vele jaren meegaan zonder tekenen van slijtage te vertonen, wat het tot een kosteneffectieve keuze maakt.
  4. Breed kleurenspectrum: Marmoleum is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, waardoor het geschikt is voor verschillende decoratieve stijlen en ruimtes.
  5. Allergievriendelijk: Omdat Marmoleum geen stof vasthoudt en gemakkelijk schoon te maken is, kan het een goede keuze zijn voor mensen met allergie├źn. Het helpt de luchtkwaliteit in huis te verbeteren.
  6. Onderhoudsgemak: Marmoleum is relatief eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en dweilen is meestal voldoende om de vloer schoon te houden.
  7. Gebruik in vochtige ruimtes: Marmoleum is van nature vochtbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
  8. Warmte en comfort: Marmoleum voelt warm en comfortabel aan onder de voeten, wat het aangenaam maakt om op te lopen. Het heeft ook enige isolerende eigenschappen, wat kan bijdragen aan energiebesparing.
  9. Installatieopties: Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder rollen, tegels en klikpanelen, waardoor het geschikt is voor diverse installatiemethoden en ruimtes.

Uw nieuwe marmoleumvloer

Onze vakmannen hebben veel ervaring met het aanbrengen van een marmoleumvloer. kom langs in onze showroom en zie welke opties en kleuren het beste bij uw interieur passen.

Milieuvriendelijk
Duurzaam
Onderhoudsarm

Vrijblijvende offerte

Recente projecten

Ontdek hier een verzameling van onze meest recente projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Laat u inspireren door de vakmanschap en creativiteit die we hebben toegepast in diverse interieurprojecten.

Alle projecten bekijken

Merken waar we mee werken

Vraag vrijblijvend advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen