20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

Vloeren

Wij helpen u graag verder aan de perfecte vloer. Voor uw situatie, budget en voorkeuren. De showroom is vrijblijvend op afspraak open of wij komen ook graag bij u langs om te praten over uw wensen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen Direct bellen

Vloeren

Bij Kuipers Stofferingen vindt u een uitgebreide selectie van vloeropties die perfect aansluiten bij uw interieur. Of u nu op zoek bent naar PVC, tapijt, laminaat of vinyl, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ontdek
nu meer diensten en mogelijkheden om uw vloeren met kwaliteit en vakmanschap te vernieuwen.

20 jaar garantie op de vloer
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

PVC-vloer PVC-vloer

Een PVC-vloer gaat jaren mee en is verkrijgbaar in diverse stijlen en patronen. Het is makkelijk afneembaar en kwalitatief gezien vele malen beter dan laminaat.
Meer informatie

Tapijt Tapijt

Een tapijtvloer is zacht en voelt daarom snel vertrouwd aan. Zo voelt u zich altijd thuis! Wij bieden ruime keuze als het gaat om tapijtvloeren.
Meer informatie

PVC Click PVC Click

Ontdek de veelzijdigheid van PVC-click vloeren bij Kuipers Stofferingen! Onze PVC-click vloeren combineren de warme uitstraling van hout of steen met de voordelen van modern materiaal.
Meer informatie

Marmoleumvloer Marmoleumvloer

Bent u op zoek naar een sterke vloer die ook nog eens makkelijk te onderhouden is? Dan is een marmoleumvloer de juiste keuze!
Meer informatie

Vinyl Vinyl

Ontdek de tijdloze charme van vinyl bij Kuipers Stofferingen! Onze hoogwaardige vinyl vloerbedekkingen combineren duurzaamheid met stijl, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elk interieur.
Meer informatie

Laminaat Laminaat

Laat u betoveren door de tijdloze klasse en duurzaamheid van onze laminaatvloeren, perfect geschikt voor elke ruimte in uw huis.
Meer informatie

Recente projecten

Ontdek hier een verzameling van onze meest recente projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Laat u inspireren door de vakmanschap en creativiteit die we hebben toegepast in diverse interieurprojecten.

Alle projecten bekijken

Merken waar we mee werken

Vraag vrijblijvend advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen