20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

Stofferingen

Wij helpen u graag verder aan de perfecte vloer. Voor uw situatie, budget en voorkeuren. De showroom is vrijblijvend op afspraak open of wij komen ook graag bij u langs om te praten over uw wensen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen Direct bellen

Stofferingen

Bij Kuipers Stofferingen bieden we een scala aan hoogwaardige stofferingsopties, van prachtige vloeren zoals tapijt, parket, laminaat en vinyl, tot elegante raamdecoratie zoals gordijnen, jaloezieƫn en shutters. Daarnaast verzorgen we ook professionele meubelstoffering, waarbij we uw geliefde meubelstukken nieuw leven inblazen met stijlvolle bekleding. Onze toegewijde stoffeerders en adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte stofferingen die aansluiten bij uw smaak en interieurwensen. Laat ons uw ruimtes transformeren met vakmanschap en oog voor detail.

20 jaar garantie op vloer en arbeid
Hoge kwaliteit
7 jaar ervaring

PVC-vloer PVC-vloer

Een PVC-vloer gaat jaren mee en is verkrijgbaar in diverse stijlen en patronen. Het is makkelijk afneembaar en kwalitatief gezien vele malen beter dan laminaat.

Tapijt Tapijt

Een tapijtvloer is zacht en voelt daarom snel vertrouwd aan. Zo voelt u zich altijd thuis! Wij bieden ruime keuze als het gaat om tapijtvloeren.

Marmoleumvloer Marmoleumvloer

Bent u op zoek naar een sterke vloer die ook nog eens makkelijk te onderhouden is? Dan is een marmoleumvloer de juiste keuze!

Visgraatvloer Visgraatvloer

Een visgraatvloer creƫert een luxe uitstraling. Wij hebben ruime ervaring met het leggen van patroonvloeren en zijn u daarom ook graag van dienst

Trappen stofferen Trappen stofferen

Een trap stofferen vereist precisie en een kennis van de materialen. Door onze ervaring hebben we inzicht in de beste combinaties en mooiste afwerking.

Bedrijfsvloeren Bedrijfsvloeren

Indien u op zoek bent naar een bedrijfsvloer vragen we u graag contact op te nemen, zodat wij u een maatwerkadvies kunnen geven.

Recente projecten

Ontdek hier een verzameling van onze meest recente projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Laat u inspireren door de vakmanschap en creativiteit die we hebben toegepast in diverse interieurprojecten.

Alle projecten bekijken

Merken waar we mee werken

Vraag vrijblijvend advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen