20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

legservice

Wij helpen u graag verder aan de perfecte vloer. Voor uw situatie, budget en voorkeuren. De showroom is vrijblijvend op afspraak open of wij komen ook graag bij u langs om te praten over uw wensen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen Direct bellen

Op zoek naar legservice?

Bij Kuipers Stofferingen ontzorgen we u helemaal op het gebied van advies en het leggen van de vloer. Met onze ervaring is geen situatie onmogelijk. Wij denken met u mee, Om voor u een perfecte vloer te realiseren. Dit begint al bij de ondervloer tot aan het meenemen van al het afval.

Uw legservice

Onze vakmannen hebben veel ervaring met het aanbrengen van een PVC-vloer. kom langs in onze showroom en zie welke opties en kleuren het beste bij uw interieur passen.

Marmoleum
PVC
tapijt
vinyl
laminaat

Vrijblijvende offerte

Recente projecten

Ontdek hier een verzameling van onze meest recente projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Laat u inspireren door de vakmanschap en creativiteit die we hebben toegepast in diverse interieurprojecten.

Alle projecten bekijken

Merken waar we mee werken

Vraag vrijblijvend advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen