20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

Bedrijfsvloeren

Wij helpen u graag verder aan de perfecte vloer. Voor uw situatie, budget en voorkeuren. De showroom is vrijblijvend op afspraak open of wij komen ook graag bij u langs om te praten over uw wensen.

Vrijblijvend offerte Direct bellen Direct bellen

Op zoek naar een bedrijfsvloer?

Wij adviseren u graag over de juiste vloer voor uw kantoor, showroom, garage of winkel. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een onderhoudscontract van uw vloer, zodat u zeker weet dat uw vloer helemaal mooi blijft. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit komen wij om het jaar of jaarlijks bij u langs om uw vloer in nieuwsstaat te brengen.

 

We gebruiken enkel materialen die gecertificeerd zijn als bedrijfsvloer, zodat u zeker weet dat uw vloer voldoet aan de gebruikseisen van uw branche. Wij geven u uiteraard ook een aantal tips om de vloer te onderhouden en schoon te maken.

Uw nieuwe bedrijfsvloer

Onze vakmannen hebben veel ervaring met het aanbrengen van een bedrijfsvloer. Zij kunnen een nieuwe vloer aanleggen of uw huidige coatinglaag vernieuwen. De mogelijkheden bij een coatingvloer zijn groot, bijna alle kleuren zijn mogelijk.

Marmoleum
PVC
Gietvloeren
Tapijttegels

Vrijblijvend offerte

Recente projecten

Ontdek hier een verzameling van onze meest recente projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Laat u inspireren door de vakmanschap en creativiteit die we hebben toegepast in diverse interieurprojecten.

Alle projecten bekijken

Merken waar we mee werken

Vraag vrijblijvend advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

Vrijblijvend offerte Direct bellen