20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

Bedrijfsvloeren

Wij helpen u graag verder aan de perfecte vloer. Voor uw situatie, budget en voorkeuren. De showroom is vrijblijvend op afspraak open of wij komen ook graag bij u langs om te praten over uw wensen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen Direct bellen

Op zoek naar een bedrijfsvloer?

Laat ons met u meedenken of adviseren over welke vloer er bij uw bedrijf past. Deze vloeren moeten namelijk vaak aan specifieke eisen voldoen om de unieke behoeften en uitdagingen van zakelijke ruimtes aan te kunnen. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen met betrekking tot bedrijfsvloeren:

 

  1. Duurzaamheid: Bedrijfsvloeren moeten doorgaans zeer duurzaam zijn, omdat ze dagelijks worden blootgesteld aan zwaar verkeer, slijtage en mogelijk schade. Materialen zoals tegels, vinyl, laminaat, hardhout, beton en zelfs speciale industriële vloerbedekkingen kunnen geschikt zijn, afhankelijk van het type bedrijf en het gebruik van de ruimte.
  2. Veiligheid: Veiligheid is een belangrijke overweging in commerciële omgevingen. Anti-slip vloerbedekking of vloeren met goede grip zijn essentieel om valpartijen en ongevallen te voorkomen.
  3. Onderhoudsgemak: Bedrijfsvloeren moeten gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken zijn. Materiaalkeuze en oppervlaktebehandelingen spelen hierbij een rol.
  4. Geluidsabsorptie: In ruimtes waar veel mensen werken of waar klanten worden bediend, kan geluidsabsorptie belangrijk zijn om een comfortabele en productieve omgeving te creëren. Tapijt, akoestische tegels of speciale geluidsabsorberende vloeren kunnen worden overwogen.
  5. Hygiëne: In bedrijfstakken zoals de gezondheidszorg of de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne van het grootste belang. Vloeren moeten gemakkelijk te reinigen en bestand zijn tegen vlekken en bacteriën.
  6. Stijl en uitstraling: Afhankelijk van het type bedrijf en de klantenkring kan de stijl en uitstraling van de vloerbedekking belangrijk zijn. Sommige bedrijven geven de voorkeur aan een professionele uitstraling, terwijl andere creatievere of aantrekkelijkere vloeren willen.
  7. Budget: Het beschikbare budget is een belangrijke factor bij het kiezen van bedrijfsvloeren. Er zijn verschillende opties beschikbaar met uiteenlopende kosten, van voordelige keuzes tot hoogwaardige en prijzige materialen.
  8. Milieuvriendelijkheid: Voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, zijn er milieuvriendelijke vloeropties beschikbaar, zoals gerecyclede materialen of vloeren met milieucertificeringen.

 

 

 

Uw nieuwe bedrijfsvloer

Onze vakmannen hebben veel ervaring met het aanbrengen van vloeren.
wij komen graag langs bij uw bedrijf om samen met u te kijken welke vloer er het beste past bij jullie interieur en wensen.

Marmoleum
PVC
Tapijttegels
schoonloopmatten

Vrijblijvende offerte

Recente projecten

Ontdek hier een verzameling van onze meest recente projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Laat u inspireren door de vakmanschap en creativiteit die we hebben toegepast in diverse interieurprojecten.

Alle projecten bekijken

Merken waar we mee werken

Vraag vrijblijvend advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

Vrijblijvende offerte Direct bellen