20 jaar garantie op vloeren
Hoge kwaliteit
10 jaar ervaring

Vraag een offerte aan!

Direct een prijsindicatie

Diensten

Naast vloerinstallatie hebben we expertise in het leveren en installeren van hoogwaardige raamdecoratie, waardoor we uw interieur een stijlvolle en functionele touch kunnen geven. Tevens zijn we gespecialiseerd in traprenovatie, waarbij we uw trappen omtoveren tot ware blikvangers in uw huis. Wij staan klaar om u te helpen bij het verwezenlijken van uw droominterieur en om elke ruimte in uw huis om te toveren tot een ware blikvanger.

Vrijblijvende offerte Direct bellen Direct bellen

Vloeren Vloeren

Voor alle soorten PVC-, tapijt- en marmoleumvloeren bent u bij Kuipers Stofferingen aan het juiste adres! U vindt in ons een waardige en ervaren partner voor het leggen van uw vloeren.
Meer informatie

Raamdecoratie Raamdecoratie

Ontdek een scala aan prachtige Raamdecoratie-opties bij Kuipers Stofferingen. Laat onze experts u begeleiden bij het kiezen van de perfecte gordijnen, jaloezie├źn of shutters voor uw interieur. Meer diensten en mogelijkheden voor een stijlvolle raamuitstraling wachten op u!

Trappen Trappen

Wij helpen u graag verder aan de perfecte trap. Voor uw situatie, budget en voorkeuren. Wij komen daarom graag bij u op de koffie om te praten over uw plannen!
Meer informatie

Bedrijfsvloeren Bedrijfsvloeren

Kuipers Stofferingen heeft ruime ervaring met het leggen van vloeren in diverse bedrijfspanden. Wij zijn u graag van dienst in het kiezen van de perfecte vloer voor uw bedrijf!
Meer informatie

Recente projecten

Ontdek hier een verzameling van onze meest recente projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Laat u inspireren door de vakmanschap en creativiteit die we hebben toegepast in diverse interieurprojecten.

Alle projecten bekijken